Muotokuvan ei tarvitse olla tylsä pönötyskuva. Se voi viestiä monin tavoin niin sinun kuin yrityksesikin arvoja tai tallentaa merkittäviä hetkiä elämänmakuisiin ilmeisiin, eleisiin ja sisältäpäin kumpuvaan tunteeseen.

Kuvaajana minua kiinnostaa erityisesti valo, orgaaninen liike sekä suhteen luominen kuvattavaan. Haluan myös, että kuvaustilanne on aina turvallinen, inspiroiva ja ihmisläheinen. Ohjaan, autan, kasvojumppautan (jokainen meillä kuvattu muistaa tämän varmasti!) ja annan tilaa juuri sille, mitä kullakin kerralla on tulossa ulos ja tallentumassa kuviin.

Vuosien varrella olen kuvannut sateessa, paisteessa, studiossa, autossa, kaatopaikalla ja Norjassa. Lapsia, aikuisia, henkilöstöä, tapahtumia, alusvaatteissa, alasti ja vaatteet päällä, asiakkaita, tekijöitä, meikkejä, asusteita, vanhoja, nuoria, skeittaajia, talouspäälliköitä ja kaikkea siltä väliltä. Silmäpussejakin. 😆

Mites sun profiili-, potretti- ja verkkosivujen Meistä-osion kuvat voi? Kaipaisko ne vähän freesimpää otetta, persoonallisempia kuvakulmia tai jotain ihan uutta?

Ja ei hätää, meiltä onnistuvat tarvittaessa ne perinteisemmätkin kuvat. Buukkaa oma kuvausaikasi laittamalla meille viestiä osoitteeseen info@lasttuesday.fi 🤘

P.S. Ootko muuten ollut jo meillä kuvattavana?